Zestaw upominkowy Owoce w syropie

139,00 

W przygotowanym przez nas zestawie upominkowym znajdziecie Państwo: Cytryna w syropie z imbirem, Cytryna w syropie z płatkami róż, Cytryna w syropie z kwiatem czarnego bzu, Maliny w syropie, Konfitura maliny z rumem, Jagody w syropie z żubrówką, Herbata czerwona Kolory Słońca oraz Choinka czekolada ciemna z malinami i jeżynami.

Brak w magazynie

Zestaw upominkowy

Cytryna w syropie z imbirem

to doskonała propozycja dla miłośników herbaty. Delikatny, kwaśnawy smak cytryny w zestawieniu ze słodkim syropem oraz smakiem imbiru tworzy idealne trio. Syrop z cytrynami najlepiej dodać do ciepłej herbaty, w ilości odpowiadającej indywidualnym preferencjom. Latem natomiast można dodawać go do lemoniady i lodowych deserów.

Cytryna to dobre źródło beta-karotenu, witamin z grupy B, E, potasu, magnezu, sodu i żelaza. Pobudza wydzielanie enzymów trawiennych i procesy trawienne, przyśpieszając samooczyszczanie organizmu.

Cytryny w syropie z imbirem wpływają na poprawę ukrwienia i lepsze dotlenienie komórek, przez co pozytywnie stymulują układ odpornościowy.

Cytryna w syropie z płatkami róż

to doskonała propozycja dla miłośników herbaty. Syrop z cytrynami najlepiej dodać do ciepłej herbaty, w ilości odpowiadającej indywidualnym preferencjom. Latem natomiast można dodawać go do lemoniady i lodowych deserów.

Cytryna w syropie z kwiatem czarnego bzu.

Pobudza wydzielanie enzymów trawiennych i procesy trawienne, przyśpieszając samooczyszczanie organizmu jest to również dobre źródło beta-karotenu, witamin z grupy B, E, potasu, magnezu, sodu i żelaza.

Maliny w syropie

Te wyjątkowe owoce będą sprzymierzeńcem w walce z przeziębieniem i grypą, a także sprawdzą się jako środek wspomagający odchudzanie.

Maliny wzmacniają organizm, ponieważ w składzie mają żelazo i miedź pozytywnie wpływające na stan krwi. Nic więc dziwnego, że syrop z malin zaleca się wykorzystywać w przypadku przeziębienia i grypy, jako naturalne remedium.

Maliny w syropie będą doskonałym dodatkiem do do ciepłej herbaty, jak również jako dodatek do pysznego śniadania, jogurtu a także wypieków. Latem natomiast można dodawać je do lodowych deserów.

Konfitura malinowa z rumem

Maliny to jedne z naszych najbardziej ulubionych owoców. Te wyjątkowe owoce będą sprzymierzeńcem w walce z przeziębieniem i grypą, a także sprawdzą się jako środek wspomagający odchudzanie. Konfitura z malin to idealny dodatek do pysznego śniadania, a także wypieków.

Jagody w syropie z żubrówką

Jagody w syropie z żubrówką to idealna baza do użycia w koktajlach, lemoniadach, czy jako dodatek do herbaty. Latem natomiast można dodawać je do lodowych deserów.

Herbata czerwona Kolory Słońca

Herbata czerwona Pu-erh uprawia się w Chinach. W przeciwieństwie do herbaty czarnej jest poddawana procesowi fermentacji. Cechuje ją aromatyczny, gorzki smak i wyraźny, ziemno-korzenny aromat. Produkcja herbaty Pu-erh składa się z kilku etapów. Pierwszym z nich jest rozłożenie wilgotnych liści na słońcu. Podczas ich więdnięcia są osuszane oraz obracane. Następnie suche liście rozkłada się w specjalnym fermentacyjnym pomieszczeniu, gdzie są przykrywane i przechowywane przez kilka dni. Podczas leżakowania muszą mieć zapewnioną odpowiednią temperaturę a także podwyższoną wilgotność. Po zakończonej fermentacji herbatę przekłada się do form i przechowuje w celu polepszenia walorów smakowych. Im herbata jest starsza, tym lepszy aromat ją wyróżnia. Herbaty Pu-erh można podzielić na dwie grupy:

Pu-erh Shu – wytwarzane z listków poddawanych tlenowej obróbce;

Pu-erh Sheng – wytwarzane z liści surowych.

Choinka z czekolady gorzkiej z malinami i jeżynami

Wspaniałe połączenie wyrazistej czekolady gorzkiej z owocami dojrzałych w słońcu  malin i jeżyn. Uwodzi zmysły cudownym leśnym aromatem. Idealna na drobny, świąteczny upominek.
Składniki: czekolada gorzka 90% ((miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy), owoce liofilizowane 10%: jeżyny5%, maliny 5%). Masa kakaowa min. 72%. Informacja dla alergików: zawiera soję, może zawierać orzechy i mleko.

Wartości odżywcze w 100g produktu. Wartość energetyczna 2202,7kJ/ 526,5kcal, Tłuszcz 36,8g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 21,9g, Węglowodany 31,5g, w tym cukry 24,6g, Błonnik 15,2g, Białko 8,8g, Sól 0,02g

Masa netto minimum: 70 g

Sprawdź nasz inne propozycje zestawów upominkowych.

Odwiedź nas również na Facebooku.

Shopping cart0
Brak produktów w koszyku!
Continue shopping