Syrop żurawinowy
Syrop żurawinowy jest nieocenionym źródłem witamin i mikroelementów. Pomaga w leczeniu wielu schorzeń i dolegliwości. Żurawina ma silne działanie antybakteryjne i przeciwgrzybiczne, co potwierdzają badania naukowe. Wspomaga pracę serca i pracę wątroby, łagodzi stany przemęczenia, reguluje pracę trzustki, pomaga w schorzeniach reumatycznych i w zaburzeniach pracy żołądka.
Z uwagi na dużą zawartość witaminy C syrop żurawinowy jest często polecany w stanach przeziębienia czy anginy.
Żurawina od dawna znana jest przede wszystkim jako naturalne lekarstwo na problemy z pęcherzem moczowym, ale tak naprawdę jednak ma o wiele więcej cennych właściwości i zasługuje na uwagę.
Pojemność: 330 ml
Składniki:
- żurawina 40%,
- cukier
Wartości odżywcze na 100g produktu:
- Wartości energetyczne 932,4 kJ / 219,55 kcal
- tłuszcz – 0,03g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g),
- węglowodany 64,7g (w tym cukry 63,6 g),
- błonnik 2,3 g,
- białko – 0,4 g,
- sól – 0,0075 g
– Nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
– Produkt pasteryzowany.
– Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu, a po otwarciu w lodówce.
Produkt:100% naturalny.
Producent: MM SKOĆ Marek Skoć, 31-752 Kraków ul. Blokowa 2
Dlaczego warto wybrać produkty Spichlerz:
- nie zawierają sztucznych barwników
- są wykonane według własnej receptury
- nie zawierają konserwantów
- są w 100% naturalne
- mają starannie dobrane owoce
- mają prosty skład